dinsdag 4 mei 2010

Uw dierbare herinneringen op DVD.

Bent u nog in bezit, of kent u iemand die in het bezit is van oude 8mm of 16mm filmspoelen? Deze films bevatten vaak dierbare momenten en zijn van onschatbare waarde. Studio Maarten de Vries heeft zich daarom gespecialiseerd in het digitaliseren en optimaliseren van analoge media van bijna alle systemen. Dit houdt in dat wij films en video’s overzetten op DVD.

Wij werken daarbij met professionele filmtransfermachines waarmee we de film schoonmaken en optimaliseren door middel van het instellen van kleurdiepte en beeldbelichting. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het beeldmateriaal verder naar wens aan te passen op creatieve wijze. Dit betekent dat wij teksten en muziek kunnen toevoegen indien u dat wenst. Als extra service knippen wij storing of ruis eruit zonder dat er wat van de beelden verloren gaat. Tevens geven wij een persoonlijke Touch aan de DVD covers. Dit alles doen wij tegen scherpe prijzen.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@studiodevries.com. Meer informatie over Studio Maarten de Vries kunt u ook vinden op www.studiodevries.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten